Spijkerjas combineren TIPS

Hoe een spijkerjas te combineren is een vraag die ons regelmatig wordt gesteld. Wij zijn van mening dat elke vrouw een mooie spijkerjas in haar kast moet hebben hangen. Een spijkerjas is namelijk tijdloos en past vrijwel bij de meeste outfits. Om de vragen omtrent het combineren van een spijkerjas te beantwoorden: hierbij tips!

Lees meer: Spijkerjas combineren TIPS

Spijkerjas combineren

In de intro hebben wij al benoemd dat de spijkerjas een item is dat volledig tijdloos is. Het fijne van een spijkerjas is dat een spijkerjas combineren heel erg makkelijk is. Vaak wordt gedacht dat een spijkerjas alleen bij een casual stijl past. Een spijkerjas is hier zeker geschikt voor, maar ook voor veel meer dan dat. Een jurkje met pumps eronder kan bijvoorbeeld ook perfect worden gestijld met een spijkerjas. Wij zijn zelfs van mening dat je vrijwel alles kan combineren met een spijkerjas, en wij gebruiken een spijkerjas zelf dan ook met name in de herfst, lente en zomer als jas. De spijkerjas is vrijwel voor elk seizoen geschikt! Om het voor jullie even beeldend te maken hoe leuk een spijkerjas is, hieronder een aantal combinatie tips.

Spijkerjas op een leren broek

Wanneer het seizoen het toelaat om weer leren broeken te dragen, kunnen wij niet wachten om deze broek te combineren met een spijkerjas. Sexy meets casual, deze combinatie zorgt voor een perfecte onbezorgde look.

Spijkerjas combineren
Een spijkerjas combineren kan vrijwel met elke outfit. Dat is juist het leuke en handige van een spijkerjas!

Spijkerjas in combinatie met een coltrui

Alhoewel wij niet vaak genoeg kunnen benoemen dat een spijkerjas combineren op elke kleur kan, willen wij wel nog even vertellen dat een spijkerjas in combinatie met een coltrui ook al zo leuk is. Het liefst dan ook nog in combinatie met die leren broek (maar een pantalon kan uiteraard ook). Spijkerjas in combinatie met een coltrui zorgt voor een stoere look.

Denim op denim

Je hebt wellicht de trend denim op denim al eens voorbij zien komen. Dit is een trend waar je wel of juist helemaal niet van houdt. Wanneer je deze trend wil proberen is het goed om de kleuren van zowel de jas als broek overeen te laten komen. Het mooist is dan om onder de spijkerjas een witte of zwarte top te dragen voor balans.

Een soijkerjas combineren op een jurk is altijd een goed idee.

Een spijkerjas combineren op een jurk is altijd een goed en stijlvol idee!

Outfit:
Bekijk hier Saar Spijkerjas
Bekijk hier Lieve oorhangers
Bekijk hier Mira Dress

Spijkerjas combineren op een jurk of rok

Een favoriet omdat je hiermee een stijlvolle look creëert met een spijkerjas. Het stijlvolle gecombineerd met casual geeft een nonchalante uitstraling. Het mooie van de spijkerstof is dat je niet hoeft te letten op kleur, en dat je het jasje vrijwel op elke jurk kan dragen.

Tot zover onze tips! Zie je wel dat een spijkerjas combineren helemaal niet moeilijk is? Sterker nog: wij vinden dat iedereen zo’n mooi jasje in haar kast moet hebben hangen. Dat maakt het leven een stuk makkelijker.

Bedankt voor het lezen van deze blog! Op de hoogte blijven van de nieuwste blogs? Volg ons op Facebook @bellavoirfashion Wij posten daar een link wanneer er een nieuwe blog voor jullie klaar staat! Wil je helemaal niets missen? Volg ons dan ook op Instagram

De waardering van www.bellavoir.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 84 reviews.