Waarom Stainless Steel Sieraden ?

Stainless Steel Sieraden zijn de laatste jaren ontzettend populair. En niet zonder reden. Het zijn namelijk super mooie sieraden, van goede kwaliteit, en bijna onverwoestbaar. Daarnaast zijn ze relatief betaalbaar. Wij vertellen wat Stainless sieraden precies zijn en waarom Stainless Sieraden een musthave zijn!

Lees meer: Waarom Stainless Steel Sieraden ?

Wat zijn Stainless Steel Sieraden?

Stainless Steel Sieraden zijn sieraden gemaakt van ijzer, chroom, nikkel en koolstof. Deze metalen bij elkaar zorgen ervoor dat Stainless Steel erg sterk is. Daarnaast staat Stainless Steel erom bekend dat het bijna onverwoestbaar is. Het verkleurt niet en is krasvast. Je kan het dragen zonder dat kleuren vervagen of er gebruikerssporen zullen optreden. Je kan er zelfs mee douchen, zwemmen en noem het maar op. Ook is het nikkelgehalte zo laag dat het heel geschikt is voor een gevoelige huid. Stainless Steel wordt ook roestvrij staal genoemd (RVS).

Stainless Steel armbanden kan je jaren dragen zonder dat het verkleurt.

Van links naar rechts (ook in zilver)
Riv Bracelet
Rae Bracelet
Raya Bracelet Pearl

Goud en zilver

Sieraden gemaakt van RVS zijn verkrijgbaar in goud en zilver. Zoals boven al verteld zijn de sieraden gemaakt van verschillende metalen, deze metalen zorgen samen voor een zilveren glans. Voor een goudkleurige sieraad wordt er een coating met goudkleur over de metalen gebracht. Dit zorgt voor de mooie kleur!

Waarom wij dol zijn op Stainless Steel

Ken je het nog? Dat je een prachtige armband of oorbellen hebt, maar dat deze na een enkele keer dragen een groene waas achterlaat op de huid? Vreselijk. Dit komt doordat dergelijke sieraden gemaakt zijn van koper. Niet alleen geeft dit na enkele keren dragen af op de huid. Maar ook is het niet geschikt voor een gevoelige huid. Je kan er bijvoorbeeld uitslag van krijgen. Bij Stainless Steel sieraden is dit niet het geval. Het geeft niet af, het geeft geen irritatie en het blijft altijd mooi!

Bedankt voor het lezen van deze blog! Op de hoogte blijven van de nieuwste blogs? Volg ons op Facebook @bellavoirfashion Wij posten daar een link wanneer er een nieuwe blog voor jullie klaar staat! Wil je helemaal niets missen? Volg ons dan ook op Instagram!

De waardering van www.bellavoir.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 84 reviews.