De leukste outfits voor de nazomer

De leukste outfits voor de nazomer: wanneer het eind van de zomer in zicht lijkt te zijn kan het weleens lastig zijn om de juiste outfit te vinden. De leukste outfits voor de nazomer delen wij hier met jou. Wij laten verschillende stijlen zien welke jou zeker zullen aanspreken.

Lees meer: De leukste outfits voor de nazomer

De leukste outfits voor de nazomer

Hieronder delen wij heel graag wat inspiratie omtrent de leukste outfits voor de nazomer. Wij hebben ervoor gekozen om diverse stijlen te nemen en te laten zien hoe deze te combineren. Wij hopen dat je er iets aan hebt!

Stoere Outfit

Het toffe van een kwalitatief goede spijkerjas is dat deze alle outfits een stoere touch kan geven. Niet alleen handig voor de koude ochtenden, of als tussenjas, maar een item welke je outfit net even dat extra’s in je outfit geeft! Wij kunnen niet zonder een spijkerjas en combineren deze dan ook ontzettend graag met een jurk of rok. Op de foto wordt het jasje gecombineerd met onze Mira Dress. Om er nog een extra vrouwelijke touch aan te geven, draag je er toffe oorbellen bij zoals onze Lieve oorbellen.

Outfit nazomer

Outfit
Amy Top
Esther Rok
Inge Oorbel Roze

Romantische outfit

Wat goed in het rijtje van de leukste outfits voor de nazomer hoort is deze romantische outfit. Op zoek naar een meer romantische, liefelijke outfit? Dan is onze Esther rok hier ideaal voor! Een mooie rok welke geheel gevoerd is. Stijl deze af met een mooie en makkelijk zittende top zoals onze Amy top wit. Goed om te weten is dat met onze Amy top je eindeloze combinaties kan maken. Deze top staat namelijk ook geweldig op een skinny jeans, een short of zelfs onder een vest of blazer. Stijl je outfit af met onze Inge oorbellen, en je ziet er prachtig uit!

Outfit met print

Je vindt het fantastisch, of je vindt het helemaal niets: een print in je outfit. Wij hebben geleerd dat jullie heel erg blij worden van onze Yinthe dresses! En terecht, want met deze jurkjes heb je in no time een toffe outfit te pakken. Bewust heeft ons team gekozen voor een iets lange vallende jurk, zo zit het extra comfortabel! En niet onbelangrijk, de jurk is gevoerd. Bij kleding met print is het mooi om subtiel te zijn met de accessoires. Stijl de outfit daarom af met subtiele oorringen zoals onze Linde Oorring.

Casual Relaxing Outfit

Bovenstaande outfit is een heerlijke casual outfit wanneer jij je ontspannen en relaxed wil voelen. Jumpsuits zijn helemaal in, en onze Bianca Jumpsuit is een plaatje om te zien! Combineer deze met toffe oorbellen zoals onze Leila oorbellen, en je bent helemaal klaar om te gaan!

Wij hopen jullie met deze outfits geïnspireerd te hebben! Mocht je het leuk vinden om vaker dit soort combinaties te zien, dan horen wij dit graag! Weet ook dat onze klantenservice altijd bereikbaar is voor maten en advies: klantenservice@bellavoir.nl

De waardering van www.bellavoir.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 84 reviews.