Wat draag je op een wijde broek?

Wat draag je op een wijde broek? Wijde broeken zijn in. En niet zonder reden. Dergelijke broeken hebben als voordeel dat ze je slanker en langer doen lijken. Erg leuk zo’n broek: maar wat draag je erop zonder dat het een vormeloos geval wordt?

Lees meer: Wat draag je op een wijde broek?

Voordelen van een wijde broek

Voordat wij graag wat tips met je delen, willen wij eerst graag de voordelen bespreken. Eerder werd er al benoemd dat een wijde broek je slanker en langer doet lijken. De broek maakt je optisch slanker. Heb je bijvoorbeeld een appelfiguur? Dan is dit de broek die veel voor jouw figuur doet. Maar er is meer. Een dergelijke broek zit namelijk erg comfortabel. Wanneer je een druk leven hebt, aan het werk bent, of gewoon van comfortabel houdt, is dit een pre.

Tips voor wat draag je op een wijde broek? Met deze tips combineer jij jouw perfecte outfit.

Wanneer je een blouse of iets wijdvallende top draagt, stop deze dan in je broek. Zo creëer je een mooie taille.

Outfit
Bekijk Louise Pantalon
Bekijk Ruffle top wit

Wat draag je op een wijde broek?

Was er jarenlang de trend van de skinny jeans, is het nu de tijd voor broeken welke wijdvallend zijn. Wellicht even wennen. Vooral wanneer je gehecht bent aan het dragen van een strakke broek. Een broek welke wijd valt is een item wat opvalt en je wil daarom voorkomen dat het stijlloos wordt. Om simpel antwoord te geven op deze vraag: balans is key. Draag je een wijde broek? Stijl dit dan af met een strakke top, shirt of blouse. Let er bij een blouse op dat wanneer deze onder wijd valt, je deze wegstopt in de broek. Bij een effen broek is het leuke dat je deze af kan stijlen met alle kleuren, maar ook met prints. Het is maar net wat voor een look je wil creëren. Ga je voor een rustige maar stijlvolle look? Kies dan voor een broek met daarop een top in het zwart of wit. Mag het een beetje opvallender? Dan is het heel tof om af te stijlen met een strakke top, shirt of blouse in een knalkleur. Oranje of roze bijvoorbeeld. Wil je helemaal all out gaan, draag dan een print op de broek.

Is jouw outfit gericht op stijl? Dan is het heel mooi om de gehele look af te stijlen met een blazer en pumps. Hiermee geef je een classy uitstraling aan jouw look. Wanneer je eenmaal gewend bent aan een wijde broek dan wil je niet meer anders!

Bedankt voor het lezen van deze blog! Op de hoogte blijven van de nieuwste blogs? Volg ons op Facebook @bellavoirfashion Wij posten daar een link wanneer er een nieuwe blog voor jullie klaar staat! Wil je helemaal niets missen? Volg ons dan ook op Instagram!

De waardering van www.bellavoir.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 84 reviews.