Hoe draag je een midi rok?

Een midi rok is een rok waar veel vrouwen een haat liefde verhouding mee hebben. Prachtig bij een ander, maar bij zichzelf is het even wennen. Niet doen! Een midi rok staat namelijk elke vrouw prachtig. Het enige dat je even moet weten is hoe je deze het beste en mooiste kan combineren. Hier helpen wij jou graag bij! In dit artikel: “hoe draag je een midi rok?” geven wij jou tips.

Lees meer: Hoe draag je een midi rok?

Hoe draag je een midi rok?

Een midi rok is een rok welke tussen de lange rok en mini rok in valt. Een perfecte rok voor wanneer je de maxi rok nog een beetje lastig vindt om te combineren. Een midi rok is verkrijgbaar in vele soorten en maten. Zo heb je onder andere de plisse rok, maar ook de wollen midi rok, de satijnen midi rok en natuurlijk de rokken met een split. Éen ding hebben al deze verschillende soorten gemeen: een midi rok is namelijk ontzettend stijlvol en tegelijkertijd ook sexy. En het allermooiste is dat het een rok is welke je werkelijk naar alle gelegenheden aan kan. Zelfs op kantoor. Key is hoe je het combineert. Met onderstaande tips hopen wij jou genoeg inspiratie te kunnen geven. Lees je mee?

Combineer een midi rok met een strakke bovenkant

Een midi rok is een item welke je goed moet combineren om in balans te houden. Een strakke bovenkant is altijd mooi. Om te beginnen is dit een hele goed om je combinaties met een strakke bovenkant te maken. Wanneer je wat meer gewend bent aan het dragen van een midi rok kan je verdere stappen nemen om te combineren. Een wijder vallende bovenkant kan namelijk ook best leuk zijn, maar onthoud dat de outfit in balans moet blijven. Grof gezegd: een midi rok met daarop een losvallende trui is geen gezicht. Het beste kan je daarom een dunne top op trui (als deze te dik is krijg je namelijk een bobbel bij de buik), instoppen aan de voorkant van je rok. Je kan er voor kiezen om de top helemaal in te stoppen, trek dan onder je rok de boel goed strak. Je kan er ook voor kiezen om een gedeelte in te stoppen, let er wel altijd op dat er geen bobbels bij de rok te zien zijn door het instoppen. Ook super leuk: pak een oversized top en leg er een knoopje aan de zijkant in. Je hebt dan een geweldig leuke combi.

Kies de juiste schoenen onder een midi rok

Ga je voor stijlvol? Of voor sportief? Of toch wat meer casual? Alles is mogelijk met de midi rok. Wanneer je voor stijlvol gaat is een mooie pump natuurlijk een heel goed idee. Open pumps zijn ook een bijzonder leuke optie. Bij sportief kan je het beste combineren met een sneaker. Beeld je in: onze Medium skirt met een wit shirt en witte sneakers. Top combinatie toch? Ga toch liever voor casual? Dan zijn All Stars een geweldig idee. Wat ook een top idee is: is om de midi rok te combineren met cowboy laarzen. Wanneer je dit doet is het leukste om de bovenkant een trui (ingestopt aan de voorkant) te dragen. Zo creëer je een geweldige comfy look!

hoe draag je een midi rok

Een midi rok heb je in alle soorten en maten. Je kan er alle kanten mee op en ziet er altijd stijlvol uit! Klik op onderstaande link voor de leuke outfit op de foto!

Outfit
Basic summer top zwart
Loes rok

Draag een jasje over de midi rok

Draag een leuk jasje of een mooie slimfit blazer over de midi rok. Dit is een look waar je wellicht niet heel snel opkomt maar welke wel ontzettend leuk is. Wij zijn bijvoorbeeld fan van het dragen van een spijkerjasje op een midi rok. Het mooiste is om echt te kijken naar een jasje welke jouw taille accentueert. Combineren met een blazer is een mooie look voor kantoor! Combineren met een spijkerjas is heerlijk casual.

Bedankt voor het lezen van deze blog! Op de hoogte blijven van de nieuwste blogs? Volg ons op Facebook @bellavoirfashion Wij posten daar een link wanneer er een nieuwe blog voor jullie klaar staat! Wil je helemaal niets missen? Volg ons dan ook op Instagram!

De waardering van www.bellavoir.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 84 reviews.