Kan panterprint nog?

Bij de panterprint kan je verschillende associaties hebben. Werd het eerder nogal eens ordinair gevonden, maar de laatste jaren werd deze print vrijwel onmisbaar in de mode. Alhoewel de echte piek in 2018 geweest schijnt te zijn, zagen we afgelopen jaren toch veel van deze print verschijnen. Deze mooie gevlekte print was overal, en je kon er alle kanten mee op. Maar hoe zit het nu anno 2024? Kan panterprint nog? Wordt het weer een trend, of moeten we alle panterprint maar direct verbannen naar de zolder?

Lees meer: Kan panterprint nog?

Eerder schreven wij al eens over deze populaire gevlekte trend. In het artikel Panterprint kleding combineren gaven wij antwoord op de vele vragen die wij omtrent dit onderwerp kregen. Veel vrouwen gaven aan de print erg leuk te vinden, maar het wel netjes en stijlvol te willen houden. De tips die wij gaven in dit artikel laten jou zien hoe je deze gevlekte trend stijlvol kan combineren.

Kan Panterprint nog?

Maar kan panterprint nog? Hoe zit dit met de komende trends voor komend modeseizoen? Over de modetrends voor herfst winter 2024/2025 zouden wij erg graag nog eens gaan schrijven. Maar eerst richten wij ons graag even op een van onze favoriete trends die dit seizoen gaat komen. Je raadt het al.. De panterprint! Oh yes. Naast dat de Little Black Dress helemaal terug komt komende seizoen, gaan we weer heel veel mooie gevlekte outfits zien. En terecht. Deze populaire print heeft al meerdere malen bewezen altijd stijlvol te zijn en altijd weer terug te komen in het modebeeld. Panterprint ordinair? Welnee! Helemaal niet. Het is juist een print die vrijwel elke vrouw staat. Door de aardetinten van deze print en de relatief kleine print, is dit er een waar elke vrouw blij van wordt.

panterprint dragen

Sjaals in deze print ga je heel veel zien komend seizoen. Het is namelijk het ideale item om de panterprint mee in je outfit te verwerken.

Sjaal: Panter Scarf

Modetrend 2024/2025

Alhoewel voor ons deze trend er nooit helemaal uit is geweest, gaan we in de herfst en winter van 2024/2025 hier nog veel en veel meer van zien. Dat hoef je ons geen tweede keer te zeggen. Wij gaan hier heel graag gebruik van maken. Wat je kan verwachten van deze trend? Nou vrijwel alles. Je kan broeken, schoenen, sjaals en accessoires in deze geweldige print verwachten.

kan pinterprint nog

Wanneer je helemaal all in wil gaan, kies dan een outfit geheel in deze print. Wij zijn er waanzinnig gek op! Deze jurk is overigens voorzien van een voering wat betekent dat deze niet doorschijnt. Musthave komend seizoen!

Jurk: Tara Jurk

Tot slot: of je nu van opvallende kleding houdt of juist helemaal niet. Met de deze trend kan jij alle kanten op. Je kan er voor kiezen om je hele outfit in deze print te stijlen, maar je kan ook kiezen voor details. Dit laatste juichen wij heel erg toe. Want hoe leuk is het om een basic outfit af te stijlen met een leuke panter sjaal? En ga je liever helemaal all in, kies dan bijvoorbeeld voor een prachtige panterdress. Wil je direct leuke panterprint items shoppen? Klik hier op de volgende link: Panterprint musthaves. Enjoy lieve meiden, veel plezier van deze waanzinnige trend!

Wil je graag weten hoe je de de popualiare panterprint kan combineren? Lees dan ook onze blog: Panterprint combineren Zo doe je dat!

De waardering van www.bellavoir.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 84 reviews.