Nieuwe Fashion items voor de overgang naar de herfst!

Fris je garderobe op met onze nieuwe fashion items voor de overgang naar de herfst!. Ontdek de laatste trends, van heerlijke tops en panter items. Wees er snel bij en shop de musthaves die jouw nieuwe look compleet maken!

Lees meer: Nieuwe Fashion items voor de overgang naar de herfst!
streepjes coltrui zonder mouw

Wij zijn verliefd op deze heerlijke coltrui zonder mouwen! Ideaal ook voor de wisseling van zomer naar de herfst. Heb je het toch koud? Draag er dan een spijkerjas over.

Lana streepjes coltrui zonder mouw

Eigenlijk kunnen wij niet kiezen, maar als het dan echt, echt, echt moet, dan kiezen wij voor deze Lana streepjes coltrui zonder mouw. Wij worden vrolijk van de print en de streepjes. Omdat de strepen niet al te breed zijn, is het precies goed en hoef je niet bang te zijn dat het je breder maakt dan je bent. Verkrijgbaar in de maten s,m,l.

Liza Basic Shirt Zwart

Deze geweldige Basic shirt zwart is nieuw in onze webshop en echt met recht een bestseller. Duper stretchy, fijne stof en gewoon heel erg leuk door de overslag hals.

Liza Basic Shirt Zwart

Een basic waar elke vrouw ontzettend blij van zal worden. Heel veel stretch, lekker zittend, en speels door de overslag aan de voorkant. Een basic top die je vrijwel werkelijk overal mee kan combineren. Ook in de herfst onder een lekker warm vest.

Een goede basic is een van de geheimen van de perfecte outfit. Wil je hier meer over lezen? Lees dan onze blog: Het geheim achter de perfecte outfit.

Beige Longsleeve met groene strepen

Onze nieuwste fijne longsleeve welke perfect is om te dragen in de overgang naar de herfst. Zowel leuk casual te combineren (sneakers), als wat netter (pumps).

Beige Longsleeve met groene strepen

Valt het al op dat wij dol zijn op streepjes? Wij kunnen het gewoon niet laten om leuke streepjes toe te voegen aan onze webshop. Het is gewoon zo gezellig en leuk! Deze longsleeve heeft extra details. Namelijk een zigzag bij het uiteinde van de mouwen. En mooie parels als knopen. Expres dit keer een streepjes longsleeve met lange mouwen, zodat iedereen deze lekker lang door kan dragen in de herfst.

Nala Panterrok

De panterprint is helemaal terug komend seizoen. Met deze Nala panterrok creëer jij een geweldige outfit!

Nala Panterrok

Eerder deze week konden wij niet wachten om deze geweldige panterrok online te zetten. Wij kregen veel vraag naar een echte lange rok. Omdat Saskia zelf vrij klein is, hebben we de foto’s met Stephanie (1.75) gemaakt. Deze rok is een echte aanrader en ook door te dragen in de herfst. Speciaal dus voor de langere dames.

Wil je tips over je de panterprint kan combineren? Lees dan een van onze blogs: Panterprint combineren zo doe je dat!

Kleine accessoires kunnen een groot verschil maken. Deze super leuke fluffy sleutelhanger maak alles net een stukje leuker.

Fluffy Panter Sleutelhanger

Tot slot nog even een accessoire. Wij houden enorm van accessoires en deze geweldige fluffy sleutelhanger konden wij gewoon niet laten liggen. Super leuk voor aan je tas of sleutelbos. Ook super leuk als cadeautje! Meet lezen over cadeautips? Lees dan onze blog: Cadeautips vrouw (hiermee maak je haar blij!).

Heb jij vragen? Wil je graag maatadvies of stijladvies? Onze klantenservice helpt jou graag! Je kan hen bereiken op klantenservice@bellavoir.nl Je krijgt zo snel mogelijk antwoord!

De waardering van www.bellavoir.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 84 reviews.