Panterprint sjaal stylen (tips!)

Bellavoir kan geen genoeg krijgen van de panterprint. Nu de koude dagen weer voor de deur staan, zijn wij dolblij om deze heerlijke panterprint sjaal weer in ons assortiment op te nemen. Maar: panterprint sjaal stylen hoe doe je dit eigenlijk? Er is meer mogelijk dan je denkt. Wij laten je met dit artikel graag heel veel inspiratie zien hoe jij de panterprint sjaal op een manier die bij jou past kan stylen!

Lees meer: Panterprint sjaal stylen (tips!)

De panterprint sjaal

Een panterprint sjaal is een veelzijdig modeaccessoire dat je outfit direct een trendy en elegante uitstraling kan geven. Of je nu een casual look wilt upgraden of een chique outfit wilt afmaken, de panterprint sjaal kan je op heel veel verschillende manieren combineren. Hieronder geven wij je handige tips om deze statement sjaal perfect te integreren in jouw kledingstijl.

Combineer met effen kleding

Een panterprint sjaal komt het beste tot zijn recht als je hem combineert met effen kleding. Denk bijvoorbeeld aan een mooie basic outfit met daarop een panter sjaal. Dit zorgt ervoor dat de sjaal de aandacht trekt zonder al te overweldigend te zijn.

Voor een klassieke look kan je de panter sjaal combineren met een beige of zwart trui. Deze combinatie zorgt voor een stijlvolle outfit.

panterprint sjaal stylen

Met de panterprint sjaal kan je veel combinaties maken. Ga je voor een klassiekere en iets rustige maar toch stijlvolle look? Combineer de sjaal dan met een beige kleur.

Klik hier om onze panterprint sjaal te bekijken.

Creëer een laagjes effect

Gebruik de panterprint sjaal om diepte en dimensie aan je outfit toe te voegen door hem te combineren met meerdere lagen kleding. Een panterprint sjaal ziet er erg goed uit over een mooie blazer. Laat de sjaal over je schouders hangen of wikkel hem rond je nek voor een modieus effect die perfect is voor de herfst en winter.

Mix en match met andere prints

Ga jij voor gedurfd? Combineer je panterprint sjaal met andere prints zoals strepen of bloemen. Zorg ervoor dat de kleuren van de verschillende prints goed op elkaar zijn afgestemd om een mooi geheel te creëren. Een panterprint sjaal kan bijvoorbeeld heel leuk samengaan met een gestreept shirt (TIP!) Deze combinatie heeft een elegante en stijlvolle uitstraling.

Combineer met andere accessoires

Speel met andere accessoires om je panterprint sjaal nog meer te accentueren. Combineer de sjaal met een bijpassende panterprint tas of schoenen voor een geweldig op elkaar afgestemde look. Het succes van de panterprint sjaal stylen hierbij is balans. Overdrijf niet, maar stem het op elkaar af.

Casual look

Ga jij toch liever voor een casual look? Draag dan je pantersjaal over een eenvoudige sweater en een spijkerbroek. Het toevoegen van de panterprint sjaal maakt je outfit direct interessanter, maar nog steeds super comfortabel. Het is een perfecte manier om je alledaagse look een beetje op te fleuren zonder moeite.

Panterprint sjaal stylen

Hopelijk hebben wij je met bovenstaande tips kunnen inspireren om de panterprint sjaal zo passend mogelijk bij jouw stijl te combineren. Een panterprint sjaal stylen is niet moeilijk, probeer gewoon eens het een en ander uit. Een panterprint sjaal is zo veel meer dan alleen een sjaal. Het is een echte eyecatcher wat jouw outfit naar next level brengt! Krijg jij net als ons ook geen genoeg van de panterprint? Lees dan ook: Panterprint combineren zo doe je dat!

Ps. Mocht je nog niet toe zijn aan een warme sjaal? Dan hebben wij ook een heerlijke panter sjaal in een dunnere stof: Marieke Scarf. Perfect voor de overgang naar de herfst!

De waardering van www.bellavoir.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 84 reviews.