Herfst Trends 2024: Dit zijn de Musthaves voor het nieuwe Seizoen

De herfst van 2024 is inmiddels van start gegaan, en dat betekent dat het tijd is om je garderobe klaar te maken voor de nieuwste modetrends! Dit seizoen draait alles om comfort, stijl en veelzijdigheid. Of je nu houdt van warme lagen, opvallende accessoires of de perfecte mix van casual en chic, deze herfst heeft voor ieder wat wils. Zo kan je heerlijk je eigen stijl halen uit de nieuwste trends. In dit artikel nemen we je mee door de herfst trends 2024 zodat jij je eigen stijl kan ontdekken. Ontdek de trends van het najaar 2024 en ga stijlvol en zelfverzekerd de herfst in. 🍂✨

Lees meer: Herfst Trends 2024: Dit zijn de Musthaves voor het nieuwe Seizoen

Oversized Truien: Warm en comfy

De oversized truien is een trend waar wij een mega groot voorstander van zijn. Niet alleen omdat je tijdens de koude dagen wel wat warmte kan gebruiken. Maar ook omdat wanneer je een dergelijke trui goed combineert, je de meest geweldige looks kan maken. Wanneer je gewoon voor basic kiest kies je een trui die daar bij past zoals bijvoorbeeld een coltrui of onze fluffy trui ecru. Wil je wat meer definitie in je outfit? Denk dan aan truien met opvallende mouwen zoals bijvoorbeeld een vleermuis trui. Ook kan je kiezen voor een gebreide trui met bloemen, dit geeft jouw outfit net even dat beetje extra. Waar wij helemaal gek van zijn is de combinatie van een oversized trui met een strakke leren legging. Dit geeft een ontzettend mooi contrast en zit ook nog eens geweldig lekker. De kleuren die je veel gaat zien wanneer het gaat om oversized truien zijn beige, bruin, verschillende tinten roze en ecru.

Op zoek naar een fijne oversized trui? Neem dan een kijken in onze truien collectie.

Extra Fashiontip: Combineer een oversized trui met een leren rok voor een stoere, maar vrouwelijke look!

herfst trends 2024 panterprint

Houd je van de panterprint trend maar houd je het subtiel? Kies dan voor een basic outfit en style deze af met een accessoire met panterprint zoals een panterprint pet of een panterpint sjaal.

Outfit (klik op onderstaande link om direct naar het item te gaan):

Panterprint pet
Fluffy trui ecru
Leren legging

Dierenprints zijn helemaal in

Dierenprints zijn weer helemaal terug! Wat ons betreft zijn ze nooit weggeweest, maar dit seizoen ga je deze trend meer dan ooit zien. De panterprint is een print die door de mooie aardekleuren vrijwel iedereen goed staat. Daarnaast geeft het een iets stoere touch. Van sjaals en tassen tot zelfs gilets met dierenprint zit je altijd goed. Niet voor niets wordt er vaak gezegd: “weet je niet wat te dragen? Ga voor de panterprint.” Daarmee kan je bijna niet de fout ingaan. Het fijne aan deze trend is dat je het makkelijk kunt combineren met neutrale tinten zoals beige ecru en zwart. Je kan deze herfst dus lekker los gaan met deze heerlijke trend! Vind je panterprint leuk maar houd je van subtiel? Een panterprint teddy tas of een panterprint sjaal zorgt ervoor dat jouw look een extra touch krijgt, zonder dat het té druk wordt.

Extra Fashiontip: Draag een panterprint sjaal over een effen jas voor een speelse en modieuze look.

De strikjes trend

Een van de meest opvallende en speelse herfst trends 2024 is de strikjes trend. We zien strikjes dit seizoen terugkomen op allerlei manieren: van accessoires zoals tassen en schoenen tot op kledingstukken zelf. Denk aan truien met strikjes of blouses met een strik bij de hals. Ook zijn strikjes oorbellen helemaal leuk om je outfit net even dat tikkeltje extra te geven. Het leuke aan deze trend is dat het je outfit een speelse maar ook vrouwelijke touch geeft Een klein strikje kan net dat extra detail toevoegen waardoor je look compleet is.

Fashiontip: Draag een blouse met een strik in de hals onder een blazer voor een chique en stijlvolle herfstlook.

teddy trend

De teddy trend is niet alleen een leuke trend maar ook nog eens een trend die lekker warm is. Daarnaast style je een basic outfit makkelijk af met een heerlijke teddy gilet.

Outfit:
Lieve top
Teddy gilet beige

De Teddy trend: warm en stijlvol

We kunnen en willen er niet omheen: teddy stof is dé trend van de herfst van 2024. Van de populaire teddy gilets tot een teddy hoofdband of tas, deze zachte en warme stof geeft elk kledingstuk een super cozy uitstraling. Vooral de teddy gilets zijn dit seizoen een musthave. Ze zijn ideaal om over een trui of blouse te dragen voor extra warmte, zonder dat het te zwaar wordt. Teddy tassen, zoals de populaire teddy tas panter, maken je outfit helemaal af en voegen een speelse touch toe.

Extra Fashiontip: Combineer een teddy gilet met een oversized trui en jeans voor een casual, maar fijne trendy herfstlook.

Maak je look af met statement accessoires

Deze herfst mag je lekker los gaan wat accessoires betreft. Denk aan grote oorbellen of een brede ketting. Deze accessoires zorgen er zelfs voor dat de meest basic outfit super stijlvol wordt. Wat je ook steeds meer zal gaan zien zijn tassen met een print strap. Het leuke van een tas met verwisselbare strap is dat je de strap kan verwisselen en zo steeds weer kan gaan voor een nieuwe look.

Extra Fashiontip: Gebruik een opvallende tas met een print strap om een simpele outfit net wat meer pit te geven. Denk bijvoorbeeld aan onze roze telefoontas met twee verwisselbare straps.

Het dragen van laagjes

Een herfst trend die wat ons betreft nooit uit de mode gaat. Het dragen van laagjes is een fijne manier om langzaam over te gaan tot het warmer kleden. Denk aan een lange trui over een jurkje, een gilet over een blouse of zelfs een oversized sjaal over een trenchcoat. Het laagjes-effect zorgt voor warmte én het maakt je outfit speelser. Vooral de combinatie van een maxi rok met een trui is een van de populairste looks van dit seizoen. Je bent dan niet alleen stijlvol, maar ook lekker warm!

Extra Fashiontip: Draag een lange, gebreide trui over een midi rok voor een speelse, maar chique herfstoutfit.

Een van de herfststrends van 2024 zijn pastelkleuren. Zo zijn lichtblauw en lichroze en ook paars kleuren die je veel zal zien.

Naast de aardetinten zoals bijvoorbeeld bruin zal je ook veel pasteltinten zien deze herfst. Denk hierbij aan lichtblauw, lila en lichtroze.

Outfit:
Vleermuis trui lichtroze
Zwarte legging voor dames
Teddy Telefoontasje

Kleuren herfst 2024: aardetinten en pastelkleuren

Naast warme aardetinten zoals bruin, camel en beige, zien we dit najaar ook veel pastelkleuren. Kleuren zoals lichtroze, lila en zachtblauw blijven een grote rol spelen. Deze zachte tinten geven een frisse uitstraling aan je herfst outfit en zijn perfect te combineren met warmere herfstkleuren. De combinatie van zachte en warme kleuren zorgt voor een mooie balans in je look.

Extra Fashiontip: Combineer een lichtroze trui met een bruine leren rok voor een stijlvolle en trendy outfit.

leren rok trend

Een bruine rok is komend seizoen echt een musthave item. Juist omdat je er alle kanten op kan. Voor een lekkere knusse dag thuis draag je de rok met sneakers en een oversized trui. Voor een etentje draag je de rok met pumps, een mooie blouse of top en panty.

Outfit:

Bruine leren rok
Ladderbestendige panty stippen
Warme sjaal beige

De leren rok: musthave en altijd stijlvol

Een item dat absoluut niet mag ontbreken wanneer het gaat om de herfst trends 2024 is de leren rok. Of je nu kiest voor een zwarte, beige of bruine leren rok, het blijft een tijdloos item dat je zowel casual als stijlvol kunt dragen. Combineer het met een hoodie voor een stoerdere look, of ga voor een coltrui en hoge laarzen voor een meer stijlvolle outfit. Style je look af met een fijne maillot of een leuke panty. Leren rokken zijn perfect voor de koudere maanden en passen bij bijna elke stijl.

Fashiontip: Combineer een leren rok met een dikke trui en enkellaarsjes voor de perfecte herfstlook.

Herfst Trends 2024: Creëer jouw eigen persoonlijke look

Met deze tips omtrent de herfsttrends van 2024 kan jij je hele eigen look creëren. Het leuke van trends vinden wij dat je er uit pakt wat bij je past en hier je eigen stijl van maakt. Of je nu kiest voor een oversized trui, een teddy tas, of een leren rok, combineer er op los en ontdek jouw persoonlijke favoriete look.

Veel plezier met het ontdekken van jouw herfstfavorieten!

De waardering van www.bellavoir.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 86 reviews.