Blauwe kleding TIPS!

Blauw is een geliefde kleur om te dragen. In het geheel, bijvoorbeeld als jurk of jumpsuit. Maar ook in accessoires of als een statement kleur. Denk bijvoorbeeld aan een simpele broek met daarboven een mooie top met de prachtige kleur blauw. Wist jij dat de kleur blauw ook handig ingezet kan worden om te dragen? Bijvoorbeeld als je rust wil uitstralen of wanneer je een goede indruk wil maken. Speciaal voor jou: blauwe kleding tips!

Blauw is een rustige kleur welke vertrouwen en rust uitstraalt. Daarnaast werkt de kleur blauw stress verlagend! Blauw is de ideale kleur om te dragen wanneer je een goede indruk op iemand wil maken zoals bijvoorbeeld een sollicitatiegesprek of een ander belangrijk gesprek. Ook handig: blauw is een heel makkelijke en fijne kleur om te combineren met andere fashion items. Daarnaast is het gewoon een prachtige kleur die een plekje verdient in jouw kledingkast!

Blauw als statement kleur

Zoals bovenstaand al beschreven is het super mooi om blauw als statement kleur te gebruiken. Kobalt blauw is de laatste jaren bijvoorbeeld een veel geziene kleur welke echt even dat extras geeft aan jouw outfit. Deze kleur is erg mooi te dragen op een broek of rok. Ook kan je ervoor kiezen om blauw als broek of rok te dragen. Kies er dan voor om de kleur die je erop draagt, rustig te houden. Zoals wit of zwart bijvoorbeeld. Blauw als statement kleur zorgt ervoor dat jij op een subtiele manier opvalt!

Blauw is een kleur die makkelijk te combineren is, of welke je prachtig als statement kan dragen.

Met de kleur blauw straal jij rust, maar ook kracht uit.

Van links naar rechts
Bekijk Nora Blauw
Bekijk Sophie Jumpsuit Blauw
Bekijk Sacha top blauw

Blauwe kleding combineren

Blauwe kleding combineren hoeft niet moeilijk te zijn! Integendeel zelfs. Het is een kleur die zich erg makkelijk laat combineren. Het is bijvoorbeeld een kleur die heel goed samengaat met andere opvallende kleuren. Denk bijvoorbeeld aan de kleuren groen, oranje en geel. Is dat voor jou iets te heftig? Kies dan om te combineren met de kleuren bruin, wit, grijs of zwart.

Met blauwe accessoires maak jij je outfit helemaal af.

Blauwe accessoires zijn geweldig bij een basic outfit, maar ook geweldig in combinatie met andere knalkleuren zoals oranje en roze.

Bekijk Lise Oorhanger Blauw
Bekijk Leila oorbellen

Blauwe accessoires

Houd je van de kleur blauw maar houd je het heel graag een beetje subtiel? Ga dan voor toffe blauwe accessoires! Blauwe accessoires zijn perfect voor bij een nette basic outfit. Denk bijvoorbeeld aan een mooie jeans, een witte top, eventueel een blazer én toffe blauwe oorbellen!

Je kan er ook voor kiezen om kleuren lekker samen te laten knallen! Denk bijvoorbeeld aan een roze of oranje top in combinatie met blauwe oorbellen. Wellicht een heel klein beetje gedurfd, maar zeker succes gegarandeerd!

Op de hoogte blijven van de nieuwste blogs? Volg ons op Facebook @bellavoirfashion Wij posten daar een link wanneer er een nieuwe blog voor jullie klaar staat! Wil je helemaal niets missen? Volg ons dan ook op Instagram

De waardering van www.bellavoir.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 84 reviews.