SALE zomerkleding die je kan doordragen in de herfst

Zomerkleding die je kan doordragen in de herfst: wanneer de zomer bijna voorbij is en de herfst op de loer ligt kijk je wellicht al een beetje naar de zomerkleding in je kledingkast. Je kan alles in een enkele keer verbannen naar de zolder en plaatsmaken voor warmere kleding. Maar je kan ook wat creatiever te werk gaan en kijken naar zomerkleding die je kan doordragen in de herfst. In dit artikel delen wij tips hoe je zomerkleding kan doordragen in de herfst en zelfs winter.

Lees meer: SALE zomerkleding die je kan doordragen in de herfst

De leukste sale van het jaar is aangebroken. De Sale waarin wij ons voorbereiden op het nieuwe seizoen. De laatste stuks die nog in ons magazijn hangen mogen hierdoor heel goedkoop de deur uit. Nu zal je wellicht denken: daar heb ik niets aan want de zomer is bijna voorbij. Toch is het zeker een tip om in de sale vast wat mooie items voor de herfst te scoren! Er zijn namelijk best veel sale items die je lang kan doordragen. Wij delen goede tips van kleding welke je tot in de herfst en zelfs winter door kan dragen.

Sale zomerkleding die je kan doordragen in de herfst

In dit artikel geven wij jou tips omtrent sale items die je lang kan doordragen. Elke winkel zal aan het eind van het seizoen een opruiming houden. In het geval van kleding houdt dit in dat er gekeken wordt wat er over is, wat niet vast in de collectie zit, en hoeveel er van een item nog over is. Bepaalde items bij ons in de webshop zijn zo populair dat ze een aantal jaren online staan en steeds weer opnieuw worden ingekocht. Zoals onze Basic Summer Tops bijvoorbeeld. Deze hebben het de laatste jaren zo ontzettend goed gedaan, dat de laatste voorraad nu op mag. Zo maken wij weer ruimte voor de nieuwe items.

Zo aan het einde van het seizoen denken mensen vaak dat er niet veel zinvol in de sale hangt: het is namelijk allemaal kleding van een volgend seizoen. Toch is dit niet helemaal juist. Wij hebben namelijk veel items in de sale die je nog maanden, zelfs tot in de winter, door kan dragen. Je moet ze zelf alleen even zien, en weten welke combi je er mee kan maken. Wij laten je onderstaand sale items zien die je lang kan doordragen.

Sale items die je lang kan doordragen

Basic tops kan je dragen als basis in de zomer, maar kan je ook goed doordragen onder je kleding in de herfst en winter.

Basic tops doordragen in de herfst en winter

Bovenstaand vertelden wij al dat onze basic summer tops ontzettend populair waren. Niet alleen in de lente en zomer maanden, maar ook in de herfst en winter! De meeste van onze klanten hebben zelfs meerdere kleuren, of meerdere tops van dezelfde kleur in de kast liggen. Waarom? Omdat ze zo ontzettend fijn zijn om onder je kleding als “hemd” te dragen. In de herfst en winter is dit lekker warm. Door de stretch van de top stop je deze lekker in je rok of broek en kom jij lekker warm de dagen door.

Jurkjes doordragen in de herfst en winter

Jurkjes kan je gedurende meerdere seizoenen doordragen. Draag er bijvoorbeeld een mooie blazer op of een (wikkel) vest. Mooie schoenen en een panty eronder en je bent klaar om te gaan.

Outfit: Hailey Dress

Jurkjes doordragen in de herfst en winter

Zomerkleding die je kan doordragen in de herfst: hier gaan wij zeker weten in de herfst en winter nog meer blogs over publiceren. Want jurkjes doordragen in de herfst en winter is niet alleen ontzettend praktisch, het is ook nog eens super leuk! Beeld je maar eens in: een zwierig zomerjurkje met daarover een lekkere wollen trui of wikkelvest. Laarzen en een panty eronder en je hebt een geweldig cozy outfit. Jurkjes kan je dus heel prima nog goedkoop aanschaffen in de sale om deze lekker in de herfst te gaan dragen.

Lees ook: 5 tips voor shoppen in de sale

Glitters kan je elk seizoen dragen

Draag een blazer of vest over jouw glitter top of jurk, en je kan stijlvol de herfst en zelfs winter door.

Outfit: Sofie top en Lenor rok

Glitters kan je elk seizoen dragen

In de zomer zijn glitters verwerkt in kleding geweldig om bijvoorbeeld met een festival te dragen. In de herfst en winter kan het ook absoluut nog! En zeker tijdens de feestdagen is het zelfs een tip om glitterkleding te dragen. Glitter tops en jurkjes kan je dus heel goed in je kast laten hangen en doordragen in de koudere seizoenen. Een jurk of top kan je bovendien altijd afstijlen met een mooie blazer of vest.

Ook shirts met lange mouwen kan je gewoon lekker doordragen. Dit zijn vaak leuke shirts die je draagt tijdens een frisse zomeravond, en welke je mooi door kan dragen in de herfst. Op de foto hiernaast zie je ook goed hoe je een rok die je in de zomer met blote benen draagt, door kan dragen in de herfst.

Outfit
Roos Top
Lenor Rok
Dots Panty

Extra tips kopen in de sale: accessoires

Wat ongeacht het seizoen bijna altijd kan: het gebruik maken van accessoires. Het is dus een heel goed idee om in een sale van een webshop te kijken naar de accessoires. Zo kan je heel goedkoop onder andere oorbellen en tassen op de kop tikken! Overigens hier kan je niet alleen jezelf heel blij mee maken, maar ook een ander! Bijvoorbeeld als cadeau. Bezoek hier onze mega accessoires sale (alles onder de €5,-)

Tot zover bovenstaand een aantal tips. Zoals je kan lezen is er genoeg zomerkleding die doorgedragen kan worden in de overige seizoenen. Probeer het eens uit en maak mooie combinaties. Je zal zeker verrast zijn door het resultaat!

Bedankt voor het lezen van deze blog! Op de hoogte blijven van de nieuwste blogs? Volg ons op Facebook @bellavoirfashion Wij posten daar een link wanneer er een nieuwe blog voor jullie klaar staat! Wil je helemaal niets missen? Volg ons dan ook op Instagram!

De waardering van www.bellavoir.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 84 reviews.