Sandra lichtbruine sweater

34.99

Wat een heerlijk zachte trui onze nieuwe Sandra lichtbruine sweater. Een kleur welke bij vrijwel elk huidtype past. Deze trui houdt je lekker warm en door de zachte stof ook lekker comfy. Saskia is 1.68 en draagt maat s. Wil jij graag tips hoe je deze trui kan combineren? Hieronder in de beschrijving vind je fijne tips!

Saskia combineert de lichtbruine sweater met onze Luna tas.

Wissen
30 dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf € 50,-

Beschrijving

Onze nieuwe lichtbruine sweater is niet alleen stijlvol, maar ook tijdloos. Het fijne van deze sweater is dat de kleur past bij bijna elk huidtype. Daarnaast is het een fijn item om te combineren met verschillende kledingstukken. Nog een fijn voordeel: de stof is lekker zacht en houdt je warm tijdens de koudere dagen. Wij willen je graag vertellen hoe je deze lichtbruine sweater kan combineren. Lees je mee?

Hoe style je een lichtbruine sweater?

Om je wat inzicht te geven over hoe je deze lichtbruine sweater kan combineren hebben wij hieronder wat inspiratie voor je. Je zal lezen dat je met deze fijne lichtbruine sweater heel veel kanten op kan en dat het daarom een perfect item is om in jouw kledingkast te hebben hangen.

Style met een spijkerbroek

Voor een mooie dagelijkse en casual look style je deze fijne sweater met een spijkerbroek. Wanneer je er sneakers onder draagt, ben je all in casual. Wil je toch wat netter gekleed gaan, kies dan voor pumps. Of nog leuker: enkellaarsjes.

Style met een zwarte rok

Deze lichtbruine sweater combineert erg mooi met een zwarte rok. Deze combinatie is dan ook ontzettend stijlvol. Combineer met enkellaarsjes voor een stoere look, of met sneakers om toch een casual touch te geven.

Style met een spijkerrok

De stoerdere variant van de zwarte rok is om de lichtbruine sweater te stylen met een spijkerrok. Je zal verbaasd zijn over hoe leuk deze look is. Kies wederom voor sneakers om het stoer te houden. Of ga voor een leuk laarsje eronder.

Combineer met een witte blouse

Een perfecte combinatie voor een outfit naar kantoor of afspraak: combineer deze fijne trui met een witte blouse. Je kan eronder een jeans dragen of een nette broek. Zelf houden wij enorm van de preppy/casual look, wat betekent dat wij er sneakers onder zouden dragen. Maar: een pump is chiquer en perfect voor bijvoorbeeld een lunch of etentje.

Voeg accessoires toe

Deze lichtbruine sweater heeft het niet nodig, maar je kan er voor kiezen om extra flair toe te voegen. Kies dan voor een mooie ketting zoals onze Anna ketting, of ga voor statement oorbellen zoals onze Leila oorbellen of Tamara oorhangers.

Wij hopen je geïnspireerd te hebben met deze tips!

Extra informatie

Maat

S, M, L

Materiaal

Polyester : 69%, Acrylic : 23%, Wool : 6%, Elastane : 2%

Maatadvies

Valt op maat

Kleur

Bruin

lichtbruine sweater

Sandra lichtbruine sweater

Toevoegen aan winkelwagen
Wissen