Styleadvies: Zo draag je een teddy gilet

Het teddy gilet is een van de meest trendy en comfortabele kledingstukken van dit moment. Een teddy gilet is niet alleen lekker warm, maar geeft ook een speelse uitstraling aan je look. In dit artikel geven we je de leukste en beste tips over hoe je een teddy gilet kunt dragen en hoe je deze kan combineren voor heel veel verschillende gelegenheden. Zo draag je een teddy gilet: lees snel verder en ontdek hoe jij dit populaire mode item het beste kunt stylen!

Casual look: Combineer met een Spijkerbroek

Een van de makkelijkste manieren om een teddy gilet te dragen is door het te combineren met een simpele spijkerbroek. Een skinny jeans is perfect om een teddy gilet mee te combineren. Maar ook een mom jeans of een flaired broek zijn leuke items voor een stijlvolle look. Kies voor een skinny of mom jeans, afhankelijk van jouw stijl. Voeg een basic T-shirt of coltrui toe voor een casual, maar stijlvolle look. De casual look is er een die je dagelijks kan dragen, of voor een dagje uit.

Tip: Maak de look af met witte sneakers voor een stoere touch. Enkellaarsjes geven een meer verfijne look en zijn ook erg stijlvol.

Laagjes voor Koudere Dagen

Een teddy gilet is ideaal voor gelaagde outfits. Draag het over een trui of een dunne (spijker) jas voor extra warmte in de koudere maanden. Dit zorgt voor een trendy en praktische outfit. Om je look compleet te maken kan je een fijne sjaal in een neutrale kleur toevoegen, bijvoorbeeld onze warme sjaal beige.

Tip: Voor een extra stijlvol effect kies je voor kleuren die een mooi contrast geven bij je gilet. Bij een beige gilet kan je bijvoorbeeld denken aan de kleur zwart, en bij een zwart gilet aan een felle kleur zoals roze, of bijvoorbeeld grijs.

Elegant met een Jurk

Zo draag je een teddy gilet: een teddy gilet in combinatie met een jurk is een verrassend leuke combinatie! Voor een vrouwelijke look combineer je een gilet met een lange of mudi jurk. Dit heeft een knusse en modebewuste uitstraling aan jouw outfit. Ideaal voor een dagje uit, maar ook voor bijvoorbeeld een etentje met vrienden.

Tip: Voor extra flair combineer je deze outfit met hoge laarzen.

Sporty look met een legging

Voor een comfortabele, sporty look kun je een teddy gilet combineren met een strakke (leren) legging en een fijne oversized trui. Voeg sneakers toe voor knusse uitstraling welke zowel modieus als comfortabel is. Deze outfit is perfect wanneer je een dag met activiteiten gepland hebt staan, maar het is ook een aanrader voor wanneer je zin hebt in een nonchalante look.

Tip: Kies voor een legging met een leuk patroon om wat extra persoonlijkheid toe te voegen aan je outfit.

zo combineer je een teddy gilet

Combineer een teddy gilet met een leren broek en coltrui voor een stoere look. Door daaronder witte sneakers te dragen creëer je een fris effect.

Teddy Gilet als Statement

Een teddy gilet is perfect om als statement te dragen op een basic outfit. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een basic outfit die je helemaal afmaakt door een teddy gilet erop te dragen. Ook heel erg mooi is om een teddy gilet op een witte blouse te dragen. Hiermee heb je een super leuke outfit waar jij je ook nog eens heel erg fijn in zal voelen.

Tip: Voeg accessoires toe zoals een opvallende ketting of oorbellen om je look af te maken.

Maak het Af met Stoere Laarzen

Een teddy gilet alleen maar lief en knuffelig? Welnee! Met een teddy gilet kan je echt alle kanten op en kan je zelfs een geweldig leuke stoere look creëren. Creeer een teddy gilet in dit geval met een leren broek of rok. Draag daaronder lekker stoere en robuuste laarzen. De combinatie van deze materialen en verschillende stijlen maakt dat jij een geweldige look draagt.

Tip: Voeg een leren tas toe voor extra stijlpunten.

Chic met een Overhemd

Wij noemden het hierboven al even. Maar wij willen er graag nog een kleine aanvulling op geven. Een teddy gilet kan netjes gedragen worden over een wit overhemd en een strakke broek. Deze look is ideaal voor heel veel gelegenheden en zelfs voor kantoor! Het gilet zorgt voor een nonchalante maar toch modieuze look.

Tip: Voeg hakken of nette enkellaarsjes toe om de look compleet te maken.

Zo draag je een teddy gilet

Een teddy gilet is een veelzijdig item dat je op heel veel verschillende manieren kunt dragen. Of je nu gaat voor een casual look met een spijkerbroek of een meer elegante stijl met een jurk, een teddy gilet is gewoon onmisbaar in jouw kledingkast! Probeer de bovenstaande tips uit en ontdek hoe je dit trendy kledingstuk op jouw manier kunt stylen!

Kan ik een teddy gilet in de zomer dragen?

Op het moment van schrijven moeten wij helaas bijna de zomer gedag zeggen. Toch komen er nog veel mooie dagen aan en willen wij nog even een veelgestelde vraag beantwoorden. Namelijk de vraag: “kan ik een teddy gilet in de zomer dragen?”. Het antwoord is: JA! Absoluut kan dit. Een teddy gilet wordt vaak bedacht met herfst en winter outfits, maar kan ook zeker gecombineerd worden in een zomer look. Denk bijvoorbeeld aan een teddy gilet op een skinny en een t-shirt. Maar ook een zomerjurkje in combinatie met een teddy gilet is een absolute aanrader!

Hopelijk heb je iets aan deze tips! Let’s shine together!

De waardering van www.bellavoir.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 84 reviews.