Kabeltrui dames paars

34.99

Nieuw

Onze Linde Kabeltrui dames paars is een echte musthave voor komende modeseizoen. De mooie warme paarse kleur straalt creativiteit en luxe uit. Deze trui is daarom perfect voor zowel casual als stijlvolle outfits. Dankzij de subtiele glitters heeft de trui net dat beetje extra glamour. De iets cropped fit zorgt voor een speels en modern effect. Je kunt hem makkelijk combineren met een high-waisted jeans, rok of pantalon, waardoor je zowel overdag als ’s avonds stijlvol voor de dag komt. Meer styleadviezen? Lees dan onze uitgebreide beschrijving hieronder. De trui is onesize en geschikt voor de maten xs,s,m. Ook verkrijgbaar in het groen: Linde kabeltrui dames groen.

30 dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf € 50,-

Beschrijving

Een fijne kabeltrui is altijd een goed idee, en dit seizoen mag een paarse variant niet ontbreken in je garderobe. Deze lekker warme kabeltrui -Linde Kabeltrui dames paars-, met subtiele glitters en een speelse cropped fit, is dé musthave voor het komend modeseizoen. De cropped lengte geeft de trui een moderne uitstraling die zowel casual als chic gedragen kan worden. De subtiele glitter voegt net dat beetje extra glamour toe, waardoor je deze trui heel leuk overdag, maar ook in de avond kan dragen.

Waarom paars een echte modekleur is

Paars staat vooral bekend om haar stijlvolle uitstraling. De kleur staat voor luxe, maar ook creativiteit en een beetje mysterie. Ook dit modeseizoen zie je weer veel variaties van paars. Van zachte rustige lila tinten tot aubergine paars. De kleur paars straalt vertrouwen uit, maar is ook een kleur die een zekere rust en zachtheid uitstraalt. Daarnaast is paars een opvallende kleur, maar ook een heel verfijnde kleur. Dit maakt het dat je paars op heel veel manier in een outfit kan combineren.

Met welke kleuren is paars mooi te combineren?

Deze warme paarse kleur combineert mooi met neutrale tinten zoals zwart, wit en grijs, maar doet het ook geweldig met aardetinten zoals camel en olijfgroen. Probeer het eens om met de laatste twee kleuren te combineren, je zal verrast zijn!

Verschillende looks met een paarse kabeltrui

Casual look

Zoals wij hierboven ook al vertelde kan je de kleur paars op heel veel manieren in een outfit combineren. Ga je voor een casual look? Combineer de trui dan met een high waisted jeans en witte sneakers. De iets cropped lengte zorgt ervoor dat je de trui perfect kan dragen met een high waisted broek of rok. Dit geeft niet alleen een speelse look, maar ook een mooie gedefinieerde look.

Avondje uit

Ga je een avondje uit en wil je de look iets stijlvoller maken? Draag de trui dan op een leren rok met panty, of op een stijlvolle pantalon. Voeg eventueel wat mooie (opvallende) sieraden toe. Een mooi stel pumps eronder en je bent helemaal prachtig voor een avondje uit.

Draag de kabeltrui in laagjes

Een wat uniekere maar ook casual look is om de kabeltrui in laagjes te dragen. Draag onze Linde Kabeltrui dames over een lange blouse of coltrui. Dit zorgt voor extra warmte maar ook stijl in de koudere maanden. Toffe laarzen eronder en je  hebt een waanzinnige look.

Linde Kabeltrui dames paars

Onze Linde Kabeltrui dames paars, met subtiele glitters en een speelse cropped fit is een veelzijdig en stijlvol kledingstuk dat dit modeseizoen niet mag ontbreken in je kledingkast. Of je nu kiest voor een casual look of de trui combineert voor een stijlvol avondje uit, deze musthave zorgt ervoor dat je altijd stijlvol voor de dag komt. Ook verkrijgbaar in het groen: Linde kabeltrui dames groen.

Extra informatie

Kleur

Paars

Maat

Onesize

Maatadvies

xs,s,m

Linde Kabeltrui dames paars

Kabeltrui dames paars

34.99