Zwarte leren legging voor dames

29.99

Nieuw

Oh yeah! Onze mega mega bestseller is er weer! Deze zwarte leren legging voor dames is een absolute musthave komend seizoen. Eigenlijk durven wij wel te zeggen dat geen enkele vrouw zonder kan. Onze zwarte leren legging is gemaakt van imitatieleer en geheel gevoerd in een erg fijn stofje. Dit stofje zorgt ervoor dat je je comfortabel voelt en dat het zelfs op de koudere dagen je warmte geeft. De legging heeft een elastische tailleband wat het comfort nog meer verhoogd. Wanneer je deze legging gedragen hebt, wil je nooit meer anders! Verkrijgbaar in de maten s,m,l

Wissen
30 dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf € 50,-

Beschrijving

Een item waar wij bij Bellavoir elk najaar weer naar uitkijken is de zwarte leren legging! Ook dit jaar hebben wij weer een heel mooi en fijn exemplaar in onze webshop beschikbaar. Een legging welke niet alleen heerlijk zit door de zachte binnenkant, maar ook nog eens enorm stijlvol is. Een zwarte leren legging is een absolute musthave voor elke vrouw! Zeker wanneer je er een hebt die prettig zit. Een van de fijnste punten van dit item is dat het overal mee te combineren is. Ga je bijvoorbeeld voor een stoere look? Wil je liever een sexy look of een stijlvolle look? Of ga je toch liever voor edgy? Met onze zwarte leren legging voor dames kan het allemaal. Zelfs voor een dagje uit of een etentje, is dit een perfecte musthave.

Waarom een zwarte leren legging een musthave is

Heel veel comfort

Met deze musthave heb je niet alleen een geweldig kledingstuk, maar het biedt ook nog eens ontzettend veel comfort. De legging is gemaakt van een goede kwaliteit imitatieleer wat perfect aansluit op het lichaam. Daarnaast kunnen we niet vaak genoeg benadrukken hoe fijn de zachte voering aan de binnenkant is. De legging blijft heerlijk zitten door de elastische tailleband. Het materiaal is flexibel en geeft veel bewegingsvrijheid waardoor je de legging dagelijks kan dragen. Door de imitatieleer krijgt de broek een luxe uitstraling van echt leer, maar het is uiteraard diervriendelijker en makkelijk te onderhouden.

Gestroomlijnde en slanke look

Deze zwarte leren legging voor dames is tijdloos en ook nog eens super trendy. Door de zwarte kleur kan je eindeloos veel combinaties maken met kledingstukken uit je kledingkast. Door dat deze musthave nauw aansluit op het lichaam accentueert dit het silhouet en zorgt het voor een gestroomlijnde maar ook slanke look. Welke stijl je ook kiest, van een fijne oversized trui tot een mooie blouse of top, deze legging is een perfecte basis voor een geweldig stijlvolle outfit.

Styling tips voor een zwarte leren legging

Zoals wij hierboven al vertelden zijn de styling tips voor deze zwarte leren legging voor dames eindeloos. Voor een casual, modieuze en dagelijkse look combineer je dit item bijvoorbeeld met een wijdvallende trui en witte sneakers.  In combinatie met een spijkerjas voor wanneer je naar buiten gaat, maak je de look nog meer gedefinieerd. Draag er eventueel een heerlijk warme sjaal bij voor een casual comfy look. Ga je toch liever voor een stijlvolle avondlook? Combineer dan zwarte lederlook legging met een toffe blouse en hoge hakken. Wil je de outfit extra sexy maken? Kies dan voor een hemdje met kant en draag eronder pumps.

Makkelijk in onderhoud

Naast dat deze zwarte leren legging voor dames een heerlijk item is, is het ook nog eens makkelijk in onderhoud. Wanneer je een vlekje hebt kan je deze makkelijk afnemen met een vochtig doekje. Imitatieleer is uitstekend om snel te kunnen schoonmaken. Je kan de legging wassen in de wasmachine, wij adviseren hiervoor te wassen op 30 graden. Zelfs na het wassen behoudt de broek haar pasvorm, zo kan je extra lang van dit item genieten!

Extra informatie

Maat

S, M, L

Kleur

Zwart

Maatadvies

Valt op maat

Zwarte leren dames legging

Zwarte leren legging voor dames

Toevoegen aan winkelwagen
Wissen